Ont-MOET jezelf

Een ont-MOET dag speciaal voor jou. Omdat er tegenwoordig veel van je gevraagd wordt. Als je niet oppast zorg je voor alles en iedereen om je heen. En vergeet je tijd te nemen voor de allerbelangrijkste persoon, namelijk jijzelf! Jij weet vaak wel 100-en excuses te bedenken waarom jij niet tijd mag of kan nemen voor jezelf. 

Tegenover al die 100-en excuses zet ik 1 onwijs belangrijke reden om wél tijd te nemen voor jezelf. 

Dit zijn namelijk je kinderen en de dierbaren om je heen.
Zij willen het allerliefste dat jij er simpelweg bent, gewoon precies zoals je bent. Zij willen niet dat je druk bent met van alles in je hoofd, met je telefoon of met alles dat je nog MOET doen. Zij willen jou met jouw volledige aandacht. Uit de vele gesprekken die ik met volwassenen en kinderen voer, komt er telkens maar 1 belangrijkste wens en dat is volledige en oprechte aandacht.

Make yourself a priority! Voor jezelf en voor je dierbaren. 

  Ruil nu het MOETEN eens in voor WILLEN.
  En gun jezelf deze heerlijke ont-MOET dag.

  Op een te gekke luxe locatie midden in de natuur kom je helemaal los van alles dat jij MOET. 
  Hierdoor maak je ruimte om te (her)ontdekken waar jij blij van wordt, waar jouw prioriteiten liggen en waar je energie van krijgt. 

  Voor wie: 

  • Voor iedereen die zichzelf een dagje ontspanning gunt.
  • Voor iedereen die los wil komen van alles dat MOET. 
  • Voor iedereen die weer even herinnert wil worden aan je zijn, je talenten en je passie. 
  • Voor iedereen die behoefte heeft aan een dag waar het even alleen maar draait om jou, waar je lunch geregeld is en mag genieten van alle luxe faciliteiten.  

  Het programma:

  Om 09.30 uur kom je aan bij Natuurhuisje Lotus. Je voelt de rust van de natuur en ziet jezelf deze middag al ontspannen in een van de vele faciliteiten die je al even snel gezien hebt. Je wordt in alle rust ontvangen en je voelt je al snel vertrouwt. 

  Je ontmoet de andere deelnemers en je merkt al snel dat je daadwerkelijk niets hoeft, behalve er te zijn. Je laat je meevoeren door de natuur, de plek en door mij als begeleider van de dag. 

  Met behulp van een vuurceremonie laat je alle laatste gedachten die nog door je hoofd spoken los. Het is heel fijn om even niet te hoeven nadenken over wat je allemaal nog MOET doen, wie je zou MOETen zijn en hoe je jezelf zou MOETen gedragen. Je ervaart rust en overgave. Door deze rust kan je met behulp van een creatieve opdracht lekker intuïtief bezig zijn. Je (her)ontdekt je talenten, je zijn en je passie. 

  Er tovert zich een glimlach op je gezicht. 

  Je zit nog even na te genieten en in je ooghoeken zie je dat er een heerlijk verzorgde lunch voor je klaarstaat. Met een beetje geluk spot je ook nog een eekhoorntje, konijntjes of een aantal vogeltjes in de natuur. 

  En dan mag je gaan ontspannen op een manier die voor jou fijn is. Je bubbelt in de jacuzzi, trekt je even terug in de infrarood sauna of geniet van de warmte in de barrel. Misschien heb je wel helemaal nergens zin in en ga je ontspannen, of misschien wel even slapen, op een van de bedden in de slaapkamers. Of kies je toch liever voor een wandeling door de natuur. Het wonderlijke is dat je totaal geen keuzestress ervaart, maar heel goed weet waar je behoefte aan hebt. Niks moet en alles kan en mag. Ook ik ben er voor je als je behoefte hebt aan een fijn gesprek of wanneer je graag nog een vraag wilt stellen.  

  Voor je het weet is de dag alweer voorbij en heb je heerlijk genoten van een dag die helemaal om jou draait. Je krijgt naast de mooie inzichten die je zelf hebt opgedaan, nog een aantal fijne tips mee om dit gevoel mee naar huis te nemen. Je kijkt terug op een hele fijne dag. Je rijdt dankbaar, glimlachend en nagenietend naar huis. 

  Praktisch:

  • Locatie: An den Neegen Bargen 95, Gölenkamp (Duitsland)
  • Investering: €88,- 
  • Tijd: 09.30 uur - 16.00 uur. 
  • Data: 18 april 2024

  Ik meld mij graag aan voor de ont-MOET dag op 18 april 2024