Een fijne vakantie met een beetje veel extra!

Speciaal voor gezinnen die opzoek zijn naar rust, verbinding en minder MOETen. 

 

Je kunt het niet meer ontkennen, in Nederland MOETen wij veel. Wij zitten in een soort van sneltrein en het lijkt wel alsof wij er niet meer kunnen uitstappen. Wij zijn altijd bezig en druk. Stiekem verlangen wij allemaal naar momenten van ontspanning, rust en niks doen. Maar weten telkens allerlei excuses te vinden om niet naar deze behoeften te hoeven luisteren. En wanneer wij zelf geen excuses zoeken, wordt het ons door de hoge eisen in de samenleving niet makkelijk gemaakt. 

Ont-MOETingsreis  

Ik organiseer in de meivakantie van 2025 een 10-daagse ont-MOETingsreis naar Noorwegen. 

Voor ieder gezin met kinderen in de leeftijd van +/- 4 t/m 14 jaar, die los willen komen van alles dat jullie MOETen. Voor gezinnen die graag willen ontspannen en op zoek zijn naar een rustige omgeving op een mooie plek in de natuur. 

Je wordt als gezin ontzorgt, zodat ieder gezinslid zijn ontspanningsmomenten kan pakken. Inclusief een ochtendprogramma om op een gezellige, speelse en verbindende manier oprechte aandacht en tijd voor elkaar te hebben. En de overige activiteiten die we aanbieden stem je af met je eigen gezin. Niks moet. 

Waarom in Noorwegen?

De Noorse ongerepte natuur is verbluffend. Je ziet prachtige meren, bergen en dalen. Je voelt de rust en je hoort de stilte. En specifiek op camping Fossumsanden heb ik kinderen tot rust zien komen, geen ruzies, geen verveling en volop fantasie en eigenheid. Dit door de magische plek waar de verschillende elementen van de natuur samenkomen met passievolle Nederlandse eigenaren. 

De mooiste uitspraken kwamen voorbij, vele vragen werden gesteld en samen hebben we gesprekjes gevoerd. Het is mooi om op deze manier van je kinderen te genieten en kanten te zien waar je in de haast aan voorbij gaat. 

Kinderen zijn enorm wijs. Ze snappen nog waar het leven om draait. Ze spelen en ontdekken, ze gebruiken hun fantasie en geloven dat álles mogelijk is. Ze willen plezier hebben. Haast kennen ze niet, mits ze allerlei leuke dingen tegelijkertijd willen ervaren. Het levert je zo enorm veel op door vanuit rust naar je eigen kinderen te kijken. Ze halen het kind in jou naar boven, ze laten zien dat je met weinig ontzettend gelukkig kunt zijn en zullen je verrassen met hun schat aan wijsheid die ze al bij zich dragen.

En precies dat wil ik je laten ervaren op deze ontmoetingsreis naar Noorwegen. 

Het programma: 

Iedere dag starten jullie met het gezin samen. Wij creëren aan de hand van de elementen van de
natuur een leuk, verbindend en creatief moment waarin jullie elkaar op een liefdevolle manier ont-MOETen.

's Middags bieden wij een gezellige, waardevolle en vrijblijvende activiteit aan voor de kinderen passend bij het element van de dag. 

In deze ont-MOETingsreis hoef jij je niet druk te maken over het eten. Wij zorgen namelijk
voor een variatie aan gezonde en lekkere maaltijden (ontbijt, lunch en diner), met iedere dag een
verrassingstoetje.

En natuurlijk hebben wij ook aan jullie als ouders gedacht, denk aan verschillende vrijblijvende vormen van verdieping en ontspanning op de momenten dat de kinderen mee doen aan de activiteit of zodra ze 's avonds slapen.

Kortom: een vakantie in een prachtig land, op een bijzonder mooie plek met een beetje veel extra!
Een cadeautje voor het gezin.

Praktisch:

  • Locatie: Fossum Sanden Camping in Noorwegen. 
  • Investering: 
  • Periode: Meivakantie 2025. 
  • Reis: De genoemde prijs is exclusief reis. Wij kunnen op aanvraag meedenken en organiseren in de reis naar Noorwegen. Wij voorzien jullie van fijne tips omtrent het reizen naar Noorwegen. 
  • Overnachtingen: De overnachtingen zijn inclusief. De prijs hiervan is afhankelijk van de manier waarop je wilt overnachten. Je kunt overnachten met een zelf meegebrachte camper of in een van de hutten op de camping. Hierover stemmen wij graag persoonlijk met jullie af, zodat wij jullie wensen zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de verschillende beschikbare hutten. 
  • Inclusief een overzicht van leuke natuurlijke uitstapjes voor het hele gezin in de buurt. 
  • Inclusief begeleiding gedurende de hele reis. 

De reis is binnenkort te boeken...
Ik ontvang graag nu al meer informatie: