Persoonlijk leiderschap

Deelnemen aan de maatschappij is leuk en veeleisend tegelijk. Herken je dat: dat je niet kan vinden waar je naar zoekt? Of dat je eigenlijk alles wel op de rit, maar toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt of dat hetgeen dat je doet je geen voldoeding geeft? Gun jij jezelf meer rust en ontspanning en wil je meer loskomen van het "moeten"? Ben je de standaard adviezen beu en opzoek naar persoonlijke inzichten met een lange houdbaarheidsdatum en brede toepasbaarheid? Wil jij met minder inspanning, makkelijker én leuker deelnemen en bijdragen aan de maatschappij?

Dan kan ik met Bewustwijszijn je daarbij motiveren, inspireren en coachen, door op een positieve, praktische en laagdrempelige wijze op ontdekkingstocht te gaan naar jullie natuurlijke voorkeuren. Een stevig fundament om vervolgens goed in te spelen op de authentieke behoeften, voorkeuren en wensen van jezelf.

  Stel je eens voor;

  • dat je de natuurlijke voorkeuren van jezelf leert kennen?
  • dat je daardoor jezelf én ook de ander zonder afkeuring kan begrijpen? 
  • dat je daardoor weer in staat bent om in jezelf te geloven, open te zijn, je kwaliteiten in te zetten en op je eigen waarnemingen en reacties kunt vertrouwen? En dat je vanuit deze basis durft te profiteren van de kwaliteiten van een ander?  
  • dat je je weer herinnert dat jij de moeite waard bent en er toe doet! 
  • dat jij weer kunt doen wat van nature bij jouw past! 

  Diep in ons hart willen wij allemaal begrepen en geaccepteerd worden zoals we zijn, dat maakt ons gelukkig en gezond.

  Gelukkige, gezonde én bewuste volwassenen maken het verschil! 

  Bewustwijszijn werkt vanuit het principe ken je zelf, ken de ander en samen vooruit. 

  Ken jezelf: Samen gaan wij op ontdekking naar je eigen natuurlijke voorkeuren én hoe deze zich verhouden tot je gedrag en leefstijl. 

  Ken de ander:  Afhankelijk van de hulpvraag zoomen wij in op de mogelijke natuurlijke voorkeuren van de ander. Welke voorkeuren en de bijbehorende gedragingen van anderen zorgen bij jou voor (intern) conflict? Welke voorkeuren en bijbehorende gedragingen van een ander zorgen bij jou voor een vertrouwd gevoel? Waar komt dat nu precies door? Hoe zou je op basis van je natuurlijke voorkeuren hierop in kunnen spelen? 

  Samen vooruit: In de fase ken jezelf én ken de ander heb je waarschijnlijk al veel inzichten opgedaan, waardoor je met simpele praktische voorbeelden in de dagelijkse praktijk aan de slag kunt. In de fase samen vooruit gaan we samen verder bouwen. De inhoud van deze fase is naar wens en behoefte in te vullen, wij gaan op een diepere laag ontdekken wat voor jou passend is. Wij spelen hierbij in op de dagelijkste praktijk, de goede momenten en de conflicten die zich aandienen. Vaak zijn dit een aantal korte sessies, waar wij met weinig tijd samen veel kunnen bereiken.

  Nieuwsgierig geworden?

  • Wil je graag vrijblijvend en gratis kennismaken met mij?
  • Wil je graag nog wat meer informatie ontvangen? 
  • Heb je andere vragen?