Ont-MOET jezelf

Moet jij ook zoveel van jezelf en de ander, waardoor je eigenlijk niet meer zoveel tijd over houdt voor jezelf? Geen tijd neemt voor precies dat gene waar jij blij van wordt en waar jij energie uit haalt? Of erger nog, dat je doordat je zoveel "moet" je helemaal niet meer weet waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waar je energie uit haalt?

Ruil nu het MOETEN eens in voor WILLEN. En gun jezelf deze heerlijke ont-MOET-dag.

Op een te gekke luxe locatie midden in de natuur kom je helemaal los van alles dat jij MOET. Hierdoor maak je ruimte om te (her)ontdekken waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Het programma:

Om 09.30 uur kom je aan bij Natuurhuisje Lotus. Je voelt de rust van de natuur en ziet jezelf deze middag al ontspannen in een van de vele faciliteiten die je al even snel gezien hebt. Je wordt in alle rust ontvangen en je voelt je al snel vertrouwt. 

Je ontmoet de andere deelnemers en je merkt al snel dat je daadwerkelijk niets hoeft, behalve er te zijn. Je laat je meevoeren door de natuur, de plek en door mij als begeleider van de dag. 

Met behulp van een vuurceremonie laat je alle laatste gedachten die nog door je hoofd spoken los. Het is heel fijn om even niet te hoeven nadenken over wat je allemaal nog MOET doen, wie je zou MOETen zijn en hoe je jezelf zou MOETen gedragen. Je ervaart rust en overgave. Door deze rust kan je met behulp van een creatieve opdracht lekker intuïtief bezig zijn. Je (her)ontdekt je talenten, je zijn en je passie. 

Er tovert zich een glimlach op je gezicht. 

Je zit nog even na te genieten en in je ooghoeken zie je dat er een heerlijk verzorgde lunch voor je klaarstaat. Met een beetje geluk spot je ook nog een eekhoorntje, konijntjes of een aantal vogeltjes in de natuur. 

En dan mag je gaan ontspannen op een manier die voor jou fijn is. Je bubbelt in de jacuzzi, trekt je even terug in de infrarood sauna of geniet van de warmte in de barrel. Misschien heb je wel helemaal nergens zin in en ga je ontspannen, of misschien wel even slapen, op een van de bedden in de slaapkamers. Of kies je toch liever voor een wandeling door de natuur. Het wonderlijke is dat je totaal geen keuzestress ervaart, maar heel goed weet waar je behoefte aan hebt. Niks moet en alles kan en mag. Ook ik ben er voor je als je behoefte hebt aan een fijn gesprek of wanneer je graag nog een vraag wilt stellen.  

Voor je het weet is de dag alweer voorbij en heb je heerlijk genoten van een dag die helemaal om jou draait. Je krijgt naast de mooie inzichten die je zelf hebt opgedaan, nog een aantal fijne tips mee om dit gevoel mee naar huis te nemen. Je kijkt terug op een hele fijne dag. Je rijdt dankbaar, glimlachend en nagenietend naar huis. 

Voor wie: 

  • Voor iedereen die zichzelf een dagje ontspanning gunt.
  • Voor iedereen die los wil komen van alles dat MOET. 
  • Voor iedereen die weer even herinnert wil worden aan je zijn, je talenten en je passie. 
  • Voor iedereen die behoefte heeft aan een dag waar het even alleen maar draait om jou, waar je lunch geregeld is en mag genieten van alle luxe faciliteiten.  

Praktisch:

  • Locatie: An den Neegen Bargen 95, Gölenkamp (Duitsland)
  • Investering: €88,- 
  • Tijd: 09.30 uur - 16.00 uur. 
  • Data: 8 februari 2024

Ik meld mij graag aan voor de ont-MOET dag op 8 februari 2024