Thema: "Feestje"

Gepubliceerd op 5 december 2023 om 12:11

Wauw, wat ben ik dankbaar dat ik deze prachtige reis mag maken met kinderen.. Stap voor stap ontdekken we hoe De boom zonder vruchten groeit naar een De boom met regenboogvruchten. Iedere reis is weer anders en iedere reis laat kinderen weer stralen van binnenuit. Een reis die je niet goed in woorden kan uitdrukken, maar de reacties van de kinderen, de ouders en de betrokken leerkrachten liegen er niet om. Het is duidelijk, er gebeurt veel.

“Ik kan (jongen, 6 jaar) na de ontmoeting met De rode boom op een fijne, rustige manier wegbrengen en zelf in rust naar huis gaan.” Moeder

“Woh, wat doe jij precies Anouk, ik zie nu al een verandering.” Leerkracht

“Ze was gisterenavond zo boos op mij, ze mocht niet naar paardrijden omdat ze ziek was. Ze ging naar haar kamer, even later kwam ze terug en zei ze: “Sorry dat ik zo boos was.” Ze vertelde mij vervolgens precies wat ze voelde. Ik viel bijna van mij stoel, normaal blijft ze er heel lang in hangen. “Dit leer ik van Anouk hè, mama”. “Het is niet erg om soms even boos te zijn.” Ouder

“Elke woensdag zegt ze Yes, ik mag weer naar Anouk.” Ouder

Op de dag van het feestje komen wij voor de laatste keer samen en beseffen we met elkaar wat we allemaal wel niet geleerd hebben. We blikken samen terug op deze mooie reis. Hoe we dat precies doen, dat blijft een verrassing. Ben je benieuwd, dan ben je van harte welkom om deze reis met mij samen te maken.

Wist je dat je deze reis ook samen met je kind kan maken of zelfs als volwassene in de vorm van De Levensbronnen®? Voel je welkom. Fijne dag. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.