De plek voor alle onderwijsprofessionals die zich zelf willen ontwikkelen en ont-MOETen.


Welke leerkracht heb jij onthouden vanuit je eigen schoolperiode?

Juist, het is vast die gepassioneerde leerkracht die zag wanneer jij aanmoediging nodig had, die in je geloofde of bleef steunen ook al maakte je fouten? Die leerkracht die jou zag.

"Jij maakt het verschil!"

Met behulp van zelfinzicht en persoonlijk leiderschap naar lesgeven vanuit passie. Kunnen vertrouwen op je eigen kompas, zodat jij de juiste zaken kan loslaten en de problemen die je dagelijks tegenkomt daar te laten waar ze horen. Waardoor jij rust en regie ervaart over je onderwijs. Hierdoor kan je doelgerichter en efficiënter werken en dat levert je tijd en energie op.


Mijn naam is Anouk Boomkamp en ik begeleid leerkrachten en teams om aandacht te gaan richten op hetgeen waar het NU echt om draait; om jou.

Dit door te kijken naar talenten en recht te doen aan onderlinge verschillen tussen collega’s én kinderen. Iedere leerkracht én leerling kijkt vanuit een eigen perspectief, een eigen werkelijkheid. Door te begrijpen waar deze verschillen vandaan komen, kan je meer begrip voor elkaar opbrengen en hierdoor elkaar gaan aanvullen én passende onderwijskeuzes maken.


"Met minder inspanning, samen méér bereiken"


Ons aanbod

Voor alle leerkrachten die los willen komen van alles dat “moet” binnen het onderwijs.  Zichzelf willen ontmoeten en je passie voor onderwijs willen hervinden. Zodat jij iedere dag vol energie en vanuit authenticiteit een wezenlijk verschil maakt voor de kinderen in je klas.

Voor alle leerkrachten en onderwijsteams die weer vanuit het hart willen kijken naar de ander (leerling/collega). Dit door recht te doen aan onderlinge verschillen, te begrijpen waar deze vandaan komen én hierdoor meer begrip voor elkaar op te brengen, om samen met minder inspanning véél meer mogelijk te maken. 

 

Ja, ik ontvang graag inspirerende wijsheid in mijn mailbox.

* indicates required